Pretraga

O nama

O nama

TRADICIJA OD 20 GODINA

Firma Aqualine” se od 2001. godine bavi distribucijom vode za piće u povratnoj ambalaži, kao i uvozom i prodajom aparata za vodu (istakači za vodu – Water Cooler-i). Tokom ovog perioda stekli smo poverenje velikog broja korisnika koji su više nego zadovoljni uslugama koje im pružamo. To su podjednako i pravna lica (firme) i fizička lica (domaćinstva). Od 2010. godine imamo sklopljen ugovor sa kompanijom Aquanika doo iz Veternika – Novi Sad, o distribuciji njihove negazirane prirodne mineralne vode sa niskim sadržajem rastvorljivih materija u pakovanju od 19 litara u povratnoj PC ambalaži. U tom cilju proširili smo tržište tako da se voda „Aquanika“ u povratnim PC balonima od 19 lit. može kupiti i preko mreže maloprodajnih objekata “Univerexport”-a u Zrenjaninu i kompanije Valor doo, i to na teritoriji celog Banata i to po istoj ceni kao u našoj maloprodaji.

Od Marta 2021 god. imamo sklopljen ugovor i sa firmom TTS Promet iz Ivanjice o distribuciji njihove vode “Golijska LEDENA“. Reč je o izuzetno kvalitetnoj prirodnoj IZVORSKOJ vodi, niskog sadžaja suvog ostatka na 180° С (67 mg/l)  i izuzetno niskog sadržaja natrijuma (0,9 mg/l). Ova voda spada u grupu takozvanih  „lakih“ voda, koje se vrlo brzo i lako apsorbuju i izlučuju iz organizma.

Pored prodaje i distribucije vode u povratnim balonima, firma „AQUALINE“ se bavi i svim pratećim delatnostima vezanim za ovaj način korišćenja vode:

-Rentiranjem aparata za vodu, i pravnim i fizičkim licima,

-Servisom i sanitacijom aparata za vodu,

-Uvozom i prodajom aparata za vodu na malo i na veliko,

-Prodajom svih rezervnih delova za servis, kao i opravku aparata za vodu,

Osnovni podaci o

aqualinegirl

Aqualine

Firma “Aqualine” Vam nudi nekoliko tipova aparata za vodu (Water Coolera) čija je osnovna funkcija istakanje vrele (92oC) i hladne (10oC) vode za piće i pripremu toplih napitaka.