Pretraga

VODE U PONUDI …

Aquanika
aquanikalogo Aquanika je prirodna negazirana mineralna voda sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija. Crpi se iz trećeg vodonosnog horizonta sa dubine od 81 m i pripada vodama tzv. Karpatskog sliva- Karpatski krak. Po svojim karakteristikama je preporučljiva za piće, kuvanje i svakodnevnu upotrebu, a što je najvažnije – veoma je pitka i prijatna.
Prema Pravilniku o kvalitetu i drugim zahtevima za prirodnu mineralnu vodu, prirodnu izvorsku i stonu vodu ( Sl. list SCG, br. 53/2005), Aquanika pripada kategoriji voda sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija, sa suvim ostatkom od 394 mg/lit. Voda je blago baznog karaktera, sa vrednosti pH 7,69. Naš organizam mnogo bolje apsorbuje minerale iz vode i tako mnogo bolje održava balans elektrolita u organizmu potrebnih za zdravo funkcionisanje organa i nervnog sistema. Poznato je da mineralna voda pomaže detoksizaciji i čišćenju organizma, a ima i antibakterijska i antifungicidna svojstva. Mnogim ljudima je tokom lečenja preporučeno konzumiranje velike količine tečnosti, a preporučuje se i voda naročitog mineralnog sastava.
Od oktobra meseca 2010. godine naša firma ima sklopljen ugovor sa kompanijom “Aquanika” DOO iz Veternika – Novi Sad o distribuciji njihove negazirane prirodne mineralne vode AQUANIKA sa niskim sadržajem rastvorivih materija u pakovanju od 19 litara u povratnoj PC ambalaži. Voda AQUANIKA poseduje sve sertifikate o kvalitetu kao i HACCP standard o proizvodnji vode.
LABORATORIJSKI ISPITANA
Skinite u PDF-u najsvežiju analizu Aquanika vode
HACCP Sertifikat
Skinite u PDF-u HACCP  Sertifikat Aquanika vode
Izgled fabrike Aquanika
Gde možete kupiti?
Takođe od marta meseca 2021. god. imamo sklopljen ugovor sa firmom TTS Promet doo iz Ivanjice o distribuciji njihove prirodne izvorske vode GOLIJSKA LEDENA takođe u povratnim PC balonima od 19 Lit. To je voda izuzetnog kvaliteta sa izuzetno malim sadržajem natrijuma kao i niskim suvim ostatkom. Naš cilj je da građanima Zrenjanina i okoline omogućimo da piju zdravu i čistu vodu  kako na radnim mestima tako i u svojim domovima, i to po što nižim cenama. U tom cilju od  2015. godine, preko mreže maloprodajnih objekata kompanije “Valor” doo, omogućili smo kupcima na teritoriji celog Banata da u njihovim maloprodajama kupe vodu po istoj ceni kao kod nas.
valor
Golijska ledena
aquanikalogo Golijska LEDENA sa izvora Vučje, kristalno čista, izvire sa dubine od 130 metara, na nadmorskoj visini od 1080 metara, ispod vrha Bozac, okruženog netaknutom prirodom planine Golija. Park prirode Golija, kao jedinstven rezervat biosfere, pod stalnom je zaštitom UNESKO-a i Republike Srbije, pa je „čednost“ i čistota ove Divna® Voda, izuzetno velika, možda i najveća u Srbiji. Zbog niskog sadržaja suvog ostatka na 180°S (58 mg/l) i izuzetno niskog sadržaja natrijuma (0,9 mg/l), ova voda spada u grupu takozvanih „lakih“ voda, koje se brzo i lako apsorbuju i izlučuju iz organizma. Deluje diuretički, pospešujući rad bubrega i, kao takva, preporučuje se deci i odraslima u neograničenim količinama. Pogodna je za hidrataciju sportista, rekonvalescenata, osoba sa povišenim krvnim pritiskom i drugim oboljenjima kardiovaskularnog sistema, kao i kod gojaznih osoba na redukcionim dijetama.
Hemijski sastav u mg/l
Prirodna IZVORSKA Tip vode Prirodna MINERALNA
Golijska LEDENA Elementi: Aquanika
20,44 Kalcijum (Ca) 43.3
3.64 Magnezijum (Mg) 33.3
0.79 Natrijum (Na) 69.1
0.27 Kalijum (K) 0.8
79.3 Bikarbonati (HCO3) 451
4.28 Nitrati (No3) 0.6
8.52 Sulfati (So4) 0.1
3.45 Hloridi (Cl) 26.1
7.45 Ph vrednost 7.8
67 Suvi ostatak na 180º C 438